Herfst exotisch

Levensstijl


November is de maand waarin het seizoen voor exotische vakanties, verblijven en rondreizen begint op bestemmingen die reisbureaus omschrijven als wintermaar in deze regio\’s is het zomerseizoen, net als in Zuid-Europa en het Middellandse Zeegebied. Elk jaar willen meer en meer toeristen niet alleen ontspannen aan zee of op het hotelterrein, maar ook reizen, sporten, verkennen en actief deelnemen aan exotische landenen opscheppen over buitengewone ervaringen en foto\’s van hun vakantie in de Tsjechische steppen en bossen.

Traditionele bestemmingen
Elk jaar, van eind oktober tot november, gaan Tsjechen naar exotische landen waar ze in het zomerseizoen beter niet naartoe kunnen gaan omdat de temperatuur dan te hoog is. De meest aantrekkelijke landen dit jaar zijn::


1. Thailand
2. Mexico
3. Cuba
4. Dominicaanse Republiek
5. Verenigde Arabische Emiraten
6. Kenia
7. Zanzibar
8. Malediven

Chevrolet na Kubě
] Naast relaxen op het strand en genieten van de tijd om niets te doen, is het echter natuurlijk om vreemde culturen, keukens en de natuur te verkennen. Reizigers die lange afstanden afleggen en in een andere omgeving terechtkomen dan ze gewend zijn, willen zoveel mogelijk zien en ervaren. Daarom zijn pakketreizen met sightseeing in opkomst.

Dus waar moet je heen in de winter en welke bestemmingen raad je over het algemeen aan?We hebben een lijst opgesteld om je te inspireren.

1. Bezoek Kenia voor een adrenalinekick. Over het algemeen geldt dat hoe dichter je bij het strand bent, hoe betere en luxere hotels je tot je beschikking hebt. Waar krijg je een adrenalinestoot? Als je besluit op safari te gaan. Een bezoek aan de Afrikaanse savanne is de meest voorkomende attractie voor toeristen die Kenia of het naburigeZanzibar bezoeken, hoewel dat laatste veel luxeris dan Kenia. Tours zijn daarom een combinatie van \’s ochtends opstaan en de eerste paar dagen rondrijden op de safari, en dan de tweede helft van de dag op het strand doorbrengen.
hotel kuba
2. Cubaanse Rivièra
Tsjechische toeristen zijn ook erg dol op de Cubaanse stranden langs de badplaats Varadero. De stranden zijn ongeveer 20 km lang en de toegang tot de diepe zee is erg zacht en zeer aangenaam om te loungen en te zonnebaden, maar Cuba biedt ook talloze watersporten. Het biedt ook andere voorzieningen in de vorm van zeer Europese hotelescorts, waaronderbars, nachtelijk entertainment, duiken en andere attracties.

Scroll to top