Zero Waste Shopping

Kopen


modetrends en levensstijlen die zero waste worden genoemd, zijn een onderwerp dat vandaag de dag veel wordt besproken. Een voorbeeld kan worden gegeven in winkelen of een reis naar een supermarkt.
lidé na trhu
nul afval betekent simpelweg geen spoor van afval. Dit betekent geen afval maken en dus niet kopen. We kunnen beginnen door onze boodschappentassen altijd van huis mee te nemen. U kunt gebruik maken van modieuze canvas tassen, netten en zelfs rieten manden. Als je dieper in deze levensstijl wilt duiken, probeer dan zoveel mogelijk af te zien van winkelen in de supermarkt. Bijvoorbeeld, winkelen op de markt of in onverpakte winkels is het meest geschikt voor deze manier van winkelen. Deze winkels hebben hun netwerk in heel Tsjechië uitgebreid en hebben al kleine steden bereikt. In dergelijke winkels, samen met uw tas, neem uw container voor het voedsel dat u wilt kopen. Bijvoorbeeld canvaszakken, plastic of glazen containers.
obchod s potravinami
als je in een supermarkt winkelt, identificeer je je niet zo goed met het principe van Zero waste. De meeste aangeboden goederen zijn verpakt in plastic of papieren verpakkingen. Het enige wat je in de supermarkt kunt kopen zonder verpakking is vers gebakken gebak, fruit en groenten. In sommige supermarkten verkopen ze ook noten en zaden en snoepjes in de zelfbedieningssectie voor gewicht.  Een ander ding dat kan worden gekocht zonder een pakket is op de toonbank van de delicatessen – worst of kaas.Tegenwoordig is het echter nog steeds niet standaard voor klanten om containers voor deze goederen te leveren. Ze slaagden erin de afwijzing van het personeel en de ongelooflijke blik van andere klanten te bevredigen.
verpakkingsvrij winkelen bij drogisterijen is ook in opkomst, met zepen en andere vloeibare schoonheidsproducten die in containers worden gerold bij speciaalzaken en sommige drogisterijen. Bar zeep is ook terug in de mode.
stánek s ovocem
als je erover nadenkt, is lean shopping geen complex probleem. Ten eerste is het voldoende om verstandig te winkelen en altijd een vervanging te hebben voor boodschappentassen en plastic zakken, zodat u ze niet hoeft te gebruiken.

Scroll to top