Hij of niet hij

Liefde


Je hebt een leuke tijd met je partner. Maar er komt een moment in je leven dat je niet zeker weet of je een partner hebt gevonden die echt van je houdt en de rest van zijn leven met je wil doorbrengen. Bedenk of je vriendje een van deze dingen doet.

manželství, láska

1.Er altijd voor je zijn

Net zoals de zon niet elke dag schijnt, ben jij misschien niet altijd gelukkig. Als je partner zijn leven met je wil delen, moet hij begrijpen dat het niet altijd een sprookje zal zijn. Als je een slechte dag hebt op je werk, ruzie met een vriend of een vervelende situatie, zal hij of zij je altijd proberen te helpen. Het is belangrijk dat jullie samen veel plezier hebben, maar dat bevestigt niet of hij echt om je geeft.

2.Hij is eerlijk

Je vraagt hem naar zijn mening en die komt niet overeen met de jouwe, wat prima is. Mensen in een relatie moeten elkaar aanvullen, niet precies hetzelfde zijn. Hij vindt je schoenen misschien niet altijd mooi of deelt je standpunt niet altijd. Als hij in verschillende situaties tegen je liegt, probeert hij geen solide relatie op te bouwen.
vztah, romance

3.Hij schaamt zich niet voor je

Hij neemt je graag sociaal mee uit. Het is echt logisch dat hij je aan anderen voorstelt als zijn vriendin. Forceer het echter niet. Wacht tot hij zelf met het idee komt.

4.Maak plannen voor de toekomst

Of het nu gaat om het krijgen van kinderen, het kopen van een huis, het aanschaffen van een hond of kat of het plannen van een vakantie samen over zes maanden. Het is zeker geen goed idee om binnen de eerste paar maanden van het daten te praten over trouwen en samenwonen tot het einde van je leven, maar het zou leuk zijn als je partner bijvoorbeeld samen ergens naartoe wil. Hij verwacht dat de relatie in ieder geval tot die vakantie zal duren.

5.Hij herkent je nog

Als hij bij je familie op bezoek gaat, ziet hij je jeugdalbums en hoort hij verhalen van je ouders Hij heeft je jeugdalbums gezien en verhalen over jou gehoord van je ouders. Hij vindt het ook leuk om je vrienden te ontmoeten. De mensen om je heen zijn een deel van jou dat hij wil leren kennen.

Als je man op zijn minst aan een aantal van deze punten voldoet, kun je er zeker van zijn dat hij serieus over je is en niet slechts een korte fling.

.

Scroll to top