Familiedossiers maken

Vrouw


Als je geïnteresseerd bent in fotografie en het verzamelen van foto\’s, dan is dit zeker een geweldig onderwerp om je mee te vermaken.
staré dopisy
Hoe begin je? Bezoek eerst de oudste persoon in je familie. [Het is een combinatie van leuk en noodzakelijk. Ga koffie drinken, maak een praatje en vraag of ze oude familiefoto\’s hebben. Je kunt veel vragen stellen. Zoek informatie over familieleden die misschien niet meer in leven zijn, achterhaal het aantal jaren, vraag hoe ze leefden. Is je oma oud? Oudere mensen herinneren zich meestal niet meer wat er vijf minuten geleden is gebeurd, maar ze weten veel over wat er 50 jaar geleden is gebeurd. Probeer of ze zich informatie kunnen herinneren. Schrijf alle informatie op, beschrijf elke foto en identificeer wie erop staat. Merk op dat het mensen kunnen zijn die je niet meer kent.
rodinné fotoalbum
Als je alle beschikbare informatie hebt gevonden maar niet zeker weet hoe je verder moet, kun je gebruik maken van de diensten van een familieopsporingsbedrijf. Je kunt ook proberen het zelf te doen, maar dit kan erg moeilijk zijn omdat je vaak niet eens weet waar je naar moet zoeken. Door dit te doen, kun je misschien meer informatie over je familiegeschiedenis vinden.

Terwijl je informatie vindt over je oude voorouders, kun je actuele informatie opschrijven en verzamelen.
Het is ook aan te raden om je huidige foto\’s een beetje te bewerken, om ze op zijn minst sepia of zwart-wit van kleur te maken. Dit is echter echt aan elk individu.
Vervolgens,als je eenmaal een grote hoeveelheid informatie hebt,moet je deze informatie categoriseren en organiseren. Schrijf de gebeurtenissen op in de volgorde waarin ze plaatsvonden en voeg afbeeldingen toe. Als je nog steeds niet weet hoe je het eigenlijk moet schrijven, kun je in de boekhandel op zoek gaan naar ondersteunende literatuur die je kan helpen bij het schrijven van deze memoires.
Wat kan ik zeggen, zoiets doen kan je een paar jaar zonder werk houden. Maar als je er plezier in hebt, kan het een geweldige hobby zijn, een geweldige manier om te ontspannen en toch iets te leren dat waarschijnlijk heel interessant is over je familie.

Scroll to top