Welke technologie kiezen

BedrijvenTamponprinten– ideale manier om balpennen, plastic flesjes, USB-sticks, golfballen en vele andere kleine voorwerpen te bedrukken.
Digitaal printen– een methode om rechtstreeks op textiel of papier te printen. Wordt ook gebruikt voor het bedrukken van kaarten die in cosmetische cadeausets worden gestopt.
Zandstralen– fijn zand wordt op glazen, karaffen, glazen mokken en bekers geblazen om bedrijfslogo\’s en andere decoratieve elementen het meest te laten opvallen.
Embossing– de voor de hand liggende keuze bij het bedrukken van leer, kunstleer of papier. Deze techniek kan worden gebruikt om het bedrijfslogo aan te brengen op producten met leren omslagen, zoals agenda\’s en portefeuilles.
Sublimatiedruk– een nieuwe technologie voor het bedrukken van glazen en keramische verpakkingen.20]
propagace

Voor het bedrukken van promotionele bedrijfsartikelen?

Bakken – ideale keuze voor bedrijfslogo\’s op mokken en glazen van keramiek, glas en porselein.
Lasergraverení – gebruik deze techniek om je bedrijfslogo te vereeuwigen op thermomokken, zaklampen, zakmessen, visitekaartjes en aanstekers. Geschikt voor promotieartikelen op metalen oppervlakken.
Borduren– kan worden gebruikt op bijna alle textielproducten zoals T-shirts, sportschoenen, jassen, hoeden, handschoenen, handdoeken en tassen. Ziet er ook geweldig uit op lunchmatjes, servetten, zakdoeken en stropdassen.
Zeefdruk– vaak gebruikt op T-shirts, jassen, paraplu\’s, rugzakken, reistassen en sporttassen. De technologie is ook geschikt voor promotietassen waarbij klanten producten van het bedrijf die ze net hebben gekocht mee naar huis nemen.

grafika

Welke druktechnologie ook wordt gekozen, het doel is om klanten aan te trekken. Er kan interessante inspiratie worden gevonden in de promotionele producten van een bedrijf, zozeer zelfs dat ze in het onderbewustzijn van de klant worden geprent door hun unieke grafische ontwerp. Dat is het doel. Met goed ontworpen promotionele tassen kunnen klanten hun aankopen uitpakken en gebruiken voor toekomstige aankopen voor het hele gezin. En je bedrijf verder promoten.

Scroll to top