Instagram als eye candy

Web


Eens Facebook, nu Instagram . Het is een app die de meeste mensen op hun smartphone hebben staan. Het is een sociaal netwerk met als hoofddoel het delen van foto\’s op je profiel en het toevoegen van foto\’s aan je InstaStories. Foto\’s zijn hier slechts 24 uur zichtbaar, daarna worden ze automatisch verwijderd. Vrienden hebben dus maar een beperkte tijd om de foto\’s te bekijken.
Eye candy? Natuurlijk!
logo instagramu
Je kunt hier niet alleen selfies tegenkomen die door gebruikers zijn gemaakt, je kunt er van alles vinden. Het enige wat hier verboden is, is pornografie. Helaas zijn er echter gebruikers die de regels van Instagram niet respecteren en dergelijke foto\’s en video\’s uploaden. Dergelijke berichten kunnen door de app zelf worden verwijderd of door andere gebruikers worden gerapporteerd. De beheerder controleert ze en beslist of ze worden verwijderd of niet, zolang ze niet in strijd zijn met het beleid.
ikony na displeji
We zien vaak foto\’s van halfnaakte meisjes, maar hun schaamstreek is bedekt met smiley\’s of kleding. Je kunt zulke afbeeldingen melden, maar in zeldzame gevallen worden ze verwijderd met het argument dat ze geen naaktheid tonen, enz. Sommige mensen gebruiken hun lichaam om hier geld te verdienen. Omdat ze er mooi uitzien en door veel mensen worden gezien, krijgen ze aanbiedingen van bedrijven om met hen samen te werken. In de meeste gevallen krijgen ze gratis producten van bedrijven en doen ze alleen het werk om er foto\’s mee te maken. Zo worden ze een reclamebord voor het bedrijf en krijgen ze ervoor betaald.
Sommige mensen verdienen zoveel geld dat ze niet meer naar een gewone baan hoeven, omdat ze betaalde samenwerkingen aangeboden krijgen door bedrijven, alleen maar omdat ze een groot aantal volgers hebben (mensen die hen volgen).
Je kunt zoeken op hashtag. Je kunt bijna alles vinden door te zoeken op hashtag. Als je deze hashtags volgt, verschijnt iedereen die een foto plaatst met de hashtag die je volgt op je hoofdmuur.
Met het enorme aantal foto\’s is de app een lust voor het oog.

Scroll to top