BDSM Is geen spel

Levensstijl


Ja, de redactionele film in dit artikel ging over BDSM. Of beter gezegd, hij werd gemakkelijk door hen geïnspireerd. Wat is BDSM eigenlijk? Deze vier letters zijn afkortingen. En het zijn 3 sets van categorieën, afkortingen van principes. BD staat voor bondage and discipline. Vrij vertaald slavernij en gehoorzaamheid. DS is belangrijk voor superioriteit en onderwerping. Dat is de rol van de partner. De dominante persoon onderwijst en traint de onderdanige. SM staat voor Sadisme en Masochisme. Het gaat om handelen en pijn ontvangen. BD + DS + SM is een samenvatting van de bovenstaande problemen. Aanhangers van BDSM verschillen van de meerderheidsvertegenwoordigers in de samenleving. Naar schatting is slechts ongeveer 10-11% van de bevolking geneigd tot dit probleem en slechts ongeveer 5-6% beoefent actief BDSM. BDSM-fans noemen anderen vanille en vinden over het algemeen dat hun seksleven saai moet zijn.
pouta sm
Wat is het? Het gaat om het bevredigen van je eigen persoonlijkheid. Iemand voelt dat ze iemand willen beheersen, en een ander houdt van pijn. Iemand heeft plezier als een partner bedachtzaam geboeid kan worden, is een ander beter om elk bevel te gehoorzamen. Ik benadruk ” alles.”Gewoon omdat mensen positieve BDSM zijn, kunnen ze dat niet vanwege hun persoonlijkheid. Zo zijn ze. Als ze niet het geluk hebben om de juiste partner te ontmoeten, kunnen ze hun leven heel normaal overleven. Maar er zal altijd iets ontbreken. Dat is waarschijnlijk de reden waarom een anders middelmatige film zonder plot en geweldig acteren de hele wereld in beslag nam. Nee, Hij bracht niet veel naar echte BDSM-liefhebbers. Het was ook vanille.”Hij vertelde het eerst aan mensen die van deze wereld droomden en hem nog niet hebben leren kennen.
spoutaná žena
Het BDSM-symbool is de drievoudige monade. Het is vergelijkbaar met het symbool van Ying Yang, maar er is een ander principe: 1. Het vertegenwoordigt de 3 principes die in de eerste alinea van het artikel worden beschreven. Met deze symboliek worden sieraden gemaakt en sommige supporters tatoeëren het. Het kan gezegd worden dat het een intiemer symbool is en je in staat stelt om de rol van BDSM direct te bevestigen. Onderdanige vrouwen (subinky), vooral gedurfde vrouwen, dragen het zelfs in het openbaar trots. Nee, zij beledigen niemand. Deze kragen zijn heel gemakkelijk te verwarren met sieraden, kettingen. Hij weet geen dingen, hij weet niets.

Scroll to top