Gelukkig leven

Levensstijl


Het is logisch dat echt ieder mens of gezin zijn eigen levensstijl heeft die hij of zij belijdt en leuk vindt. Ik moet bekennen dat ik vroeger ook zo\’n levensstijl had. Ik weet zelf niet hoe ik erop gekomen ben. Ik weet niet eens waarom ik het leuk vond of waarom ik ervan genoot. Het enige wat ik me herinner is dat het mijn moeder erg irriteerde, en het irriteerde mijn vader en de rest van de familie. Want elke ouder zou niet willen dat zijn dochter zich kleedde zoals ik. Ik droeg graag korte rokjes, minirokjes, en korte T-shirts waren mijn favoriet.

Už chci být je šťastná.

Ik wilde me zo kleden en bij de groep horen omdat ik toen echt goed gekleed was. Het was gewoon afschuwelijk. En elke keer als ik een foto zie van mij gekleed in die belachelijke outfits, is dat echt klote en wil ik huilen of blozen. Gelukkig heb ik mijn levensstijl al veranderd en om eerlijk te zijn gaat het nu veel beter. Ik ben erg van sportieve kleding en van dat soort sportieve mode gaan houden. Zo draag ik graag sweatshirts en leggings. Je weet misschien niet wat voor sweatshirts of hoeveel sweatshirts of joggingbroeken ik thuis heb, maar je zult misschien je hoofd schudden en lachen.

Způsob života si vybíráme sami.

Ik begrijp niet waarom ik zo ben overgestapt. Ik kan niet geloven dat ik verliefd werd op gewone joggingbroeken in plaats van minirokjes. Maar weet je, mensen veranderen na verloop van tijd en ik denk dat mijn perspectief deze keer is veranderd. Want ik weet niet hoe ik eruit zou zien als ik 35 zou zijn en extreem korte minirokjes zou dragen terwijl ik nog een jonge zoon heb. Ik zou er echt stom uitzien en ik zou een lachertje zijn. Maar soms heeft niet iedereen dezelfde smaak. Maar zo is het leven, iedereen is origineel.

Scroll to top