Ik heb nergens zin in, ik heb nergens plezier in

Levensstijl


Je hoort deze zin waarschijnlijk steeds vaker. Maar zelfs als je het in je hoofd hoort, eraan blijft hangen en gewoontegetrouw tegen jezelf zegt dat het waar is, moet je oppassen. Je hebt meer uithoudingsvermogen dan je beseft, dus het is heel gemakkelijk om onnodige vermoeidheid te voorkomen waar je nog niet klaar voor bent. Stop gewoon met smoesjes verzinnen dat je nu al plat op je gezicht valt, terwijl je gemakkelijk nog een halve marathon zou kunnen lopen.

1 Je hebt zeker een hobby nodig!

Denk je dat je zo vol bent van jezelf dat je niet eens meer weet of je het wel kunt? Het tegendeel is waar!Je moet je lichaam sowieso bewegen.
Je kunt op andere manieren ontspannen dan op de bank liggen. Wat dacht je ervan om een activiteit toe te voegen in plaats van een activiteit te stoppen? oschlé avokádoIets hebben om voor te leven, iets waar je gepassioneerd over bent in het zicht, kan je helpen om te gaan met de aanval van pessimisme en luiheid die als regendruppels naar beneden komt.
oschlé avokádo

2 Vergroot het aanbod van energetische ingrediënten in je dieet

Zelfs het voedsel dat je gedurende de dag consumeert, draagt bij aan het feit dat je je moe en ongeïnspireerd voelt door welke activiteit of bezigheid dan ook.
Groene en gele groenten
Alle groene en gele groenten bevatten foliumzuur. Het gaat stress en vermoeidheid tegen, vooral voor een goede werking van het zenuwstelsel.Het is rijk aan ijzer en andere mineralen en is een vitaminebom.
Zuivelproducten
Probiotische yoghurt en andere zuivelproducten en dranken helpen gelukshormonen en goed humeur hormonen in ons lichaam te activeren . Ze geven ons de broodnodige kracht en energie en activeren de hersenfunctie.
Smoothies
Zulke nieuwigheden, of regelrechte hits, zoeken mensen alleen al uit principe. Echter,smoothies(groenten, fruit en mengsels) stellen het lichaam ongetwijfeld in staat om allerlei dingen op te nemen die het niet uit andere voedingsmiddelen kan halen,zoals vitamines, antioxidanten, eiwitten, stoffenen meer.
spánek v posteli

3 Slaap met mate

Niets is zo bevredigend, rustgevend en bevredigend als slaap. [100] [101] We kijken reikhalzend uit naar de slaap vanaf het moment dat we \’s ochtends wakker worden, en de gedachte om te gaan slapen drijft ons er onmiddellijk toe om te willen gaan liggen. [102] [103] Te veel slaap is echter schadelijk en leidt tot een nieuwe [104] golf van vermoeidheid. [105] Slaap niet meer dan acht uur per dag en blijf niet onnodig lang in bed liggen. [108] [109] Dat zal er alleen maar voor zorgen dat je de rest van de dag niets meer wilt doen.

Scroll to top