Hoe weet je dat het juist is?

Relaties


Je hebt hem onlangs ontmoet, je voelt je goed bij hem, hebt veel te zeggen, deelt veel Interesses en gezond gevoel voor humor, maar of hij echt de juiste persoon is, is nog steeds twijfelachtig en je bent bang om je te laten verbranden. Richt je op de volgende signalen die je kunnen vertellen:
zamilovaný pár, svatební kytice

Gezamenlijk project

Het is heel belangrijk om het eens te zijn over wat je van het leven verwacht. Partners moeten dezelfde levenswaarden en doelen hebben, evenals erkenning van de wereld. Het is zeer onwaarschijnlijk dat een relatie tussen 2 mensen die hunkeren naar familie en 2 mensen die hunkeren naar vrijheid en losheid zal werken. Er moet een soortgelijke consensus zijn, niet alleen over levensstijl en eetgewoonten, maar ook over politiek en religie. Het kan zeker werken voor gematigde gelovigen en atheïsten, maar zeker niet voor religieuze fanatici die atheïsme belijden.

Vergelijkbare intelligentie

Er is niets erger dan je goed voelen in een relatie, dus een vergelijkbaar intellectueel niveau is belangrijk voor je om elkaar te respecteren. Discussies over belangrijke onderwerpen moeten evenwichtig zijn. Romantiek met een reparateur kan aantrekkelijk zijn voor een hooggeplaatste manager, maar hem aanspreken met belangrijke vragen over gezinsinvesteringen is niet langer aantrekkelijk.
zamilovaný pár

Wederzijds vertrouwen

Er kan geen relatie zijn zonder wederzijds vertrouwen en een gevoel van onvoorwaardelijk op elkaar kunnen vertrouwen. Partners moeten elkaar met respect behandelen en ernaar streven zich altijd te houden aan wat ze elkaar hebben beloofd. 1. Ondersteunend zijn is een van de belangrijkste voorwaarden voor een liefdevolle relatie.

Intieme harmonie

In serieuze relaties is het zeker meer dan seks, maar het is ook zeer essentieel voor de soepele uitvoering van harmonie in de relatie. Partners moeten open kunnen communiceren over intimiteit en hun grenzen respecteren, maar tegelijkertijd proberen elkaar te behagen. Er is een mogelijkheid tot compromissen.

Dubbelzijdige tolerantie

We maken allemaal fouten en wederzijdse tolerantie is een van de bouwstenen van interpersoonlijke relaties.Hij is niet perfect, maar jij niet, en het is belangrijk dat hij van je houdt om wie je bent. Ik weet zeker dat je soms over hem zult klagen, maar het belangrijkste is, ondanks al deze dingen, dat je nog steeds van hem houdt en dat zijn positiviteit er is.
.

Scroll to top