Mayday? Elke maand blijkt een feestdag van de liefde te zijn!

LiefdeLente

Lente is niet alleen romantisch Meidag.Op Internationale Vrouwendagkan dat al in maart. Maar maart is ook de tijd dat dieren zwanger worden. Maar je hoeft niet alleen van je partner te houden; in aprilkan Wereldgezondheidsdag, Dag van de Aarde, Europese Dag voor Actie tegen Racisme… gevierd worden. De paastijd nodigt ons uit om onbaatzuchtige liefde te delen. Het zal je misschien ook verbazen dat in mei Internationale Familiedag en Burendag op de kalender staan.

milenci s kapradím

Toon liefde aan de kleintjes in de zomer

Internationale Dag van het Kind . En laten we eens duiken in de Slavische festiviteiten ter ere van de zomerzonnewende.In het verre verleden baden we, weefden slingers en zochten naar heilige varens. Om je Slavische kant te laten ontwaken, kook je een traditionele prajmo met kool, uien, karwijzaad en tarwe; ontmoet je je zomerliefde op de Internationale Vrije Knuffeldag in juli; op deInternationale Jeugddag in augustus,vier je de jeugdmet een viering van de jeugd; of, als je je wat avontuurlijker voelt, maak je een uitstapje naar het strand,neem een pauze van de vakantie om uit te rusten op het strand entoon je liefde voor jezelf.

žádost o ruku

Herfst

In september staatInternationale Dag van de Vrede op je te wachten. In oktober is het weer Internationale Dag van de Ouderen en de Glimlach.Met Dodenherdenking kun je je liefde voor vervlogen tijden tonen. Profiteer van de sfeer van het slaperige landschap omna te denken en te onthouden wat belangrijk is.En vergeet heren niet,Internationale Mannendag, gevierd op 19 november!

Winter

Kerstmis komt eraan Een rustige en vredige vakantie. [64] Het duurt niet lang meer voordat ik op 1 januari [67] [65] goede voornemens [66] maak en me voorneem om het dit jaar beter te doen voor mezelf. [67] Januari symboliseert een nieuwe start voor ons. [68] Het verlangen om vooruit te komen in het leven maakt januari [69] de maand van zelfliefde. [70] Ook is 12 januari [71] Wereld Huwelijksdag. In februari vieren sommige mensen Valentijnsdag. Februari wordt de maand van de liefde genoemd vanwege Valentijnsdag. [76] En wist je dat deze feestdag [77] al in het oude Rome werd gevierd?

Scroll to top