Meest sexy vrouw? Mannen zijn duidelijk!

Liefde


Waarom houden mannen van blondines? Dat komt waarschijnlijk door hun zachtheid, die de beschermende instincten van mannen aanwakkert. Waarom knipogen ze naar roodharigen? Exotische roodharigen beloven een buitengewone erotische ervaring voor de mannelijke verbeelding. Waarom trouwen mannen met brunettes? Omdat bruinharige vrouwen niet alleen mysterieus zijn, maar ook intelligent en bekwaam.

sebevědomá žena

Er komt nog meer. Verschillende artikelen geven advies over hoe je indruk kunt maken op mannen. Hoe je de schijn kunt ophouden en hoe je signalen van mannen kunt lezen. Waarom je moet lachen om zijn grappen, of je zelf moet betalen op een eerste afspraakje, of je hem moet vragen de deur voor je open te houden. Hoe je zijn sms\’jes moet beantwoorden. Maar wat willen mannen nu echt?

Als we het hebben over mannen die een duidelijk vertrouwen in het leven hebben, is het juiste antwoord vanzelfsprekend. Zelfvertrouwen is de sleutel. Er is geen walgelijker houding ten opzichte van relaties dan wanhoop.

Je wilt een relatie, het liefst een serieuze, en het liefst ben je echt op zoek naar een echtgenoot. Je bent al vaak teleurgesteld. Je voelt je te oud voor een nieuwe relatie. Je hebt ontelbare keren meegemaakt! Heb je herhaaldelijk etentjes, koffietentjes en afspraakjes gehad? Ik wil de zekerheid dat de persoon serieus is over mij. Ik ben het zat dat gênante foto\’s zich opstapelen in berichten over afspraakjes.

Je bent niet alleen. Begrijp dat er geen beperkt aantal mannen op de planeet is. Dus mijn advies is: Raak niet gehecht aan één man en probeer koste wat kost met hem in een relatie te blijven. Als deze sombere energie bij je loskomt op de eerste date, zullen veel potentiële partners dat meteen voelen. Je komt dan niet alleen wanhopiger over in hun ogen, maar je vestigt ook de aandacht op jezelf als makkelijke prooi om te manipuleren.

žena s úsměvem objímá muže

Maar hoe kun je je gevoel van eigenwaarde van de ene op de andere dag opladen? Daar is oefening voor nodig. Maar het eerste wat je moet doen is je eigen waarde erkennen. Als je op een date gaat en vraagt: \’Vindt hij me leuk? Vind jij hem leuk?

Scroll to top