Smartwatch

Kopen


Een smartwatch kiezen is geen probleem meer. Het aanbod is overvloedig. Maar de Kerstman moet het navigeren en voor iedereen de juiste kiezen. Voor de kerstman. Wat een sportieve vader aan apparatuur wil, zal anders zijn dan wat zijn zonen (een basisschoolleerling en twee meerjarige universiteitsstudenten) in gedachten hebben.
muž s smart hodinkami
De Kerstman koos eerst een polshorloge voor zijn jongste zoon, die in de vierde klas zat
.
Basisschool:
SMART WATCH Q5– een smartwatch ontworpen voor basisschoolleerlingen, met GPS en de mogelijkheid om te bellen, spraakberichten en sms-berichten te versturen. Er is ook een SOS-knop om hulp in te roepen.

De horloges voor de twee oudere zonen hebben al veel functies en hebben het extra voordeel dat ze verbinding kunnen maken met een computer. Gegevensoverdracht is geen probleem. De WATCH U8valt op door zijn uitstekende ontwerp en verraste de twee leerlingen met genoeg functies om het de moeite waard te maken. Een belangrijk voordeel is de compatibiliteit met bestaande besturingssystemen voor apparatuur.
chytré hodinky pro muže
Santa had de meeste moeite met het kiezen van een horloge voor zijn vader. Hij doet veel aan sport en stelde de meeste eisen aan zijn nieuwe horloge.
– Stopwatch – barometer – hoogtemeter – GPS – hartslagmeter – informatie over calorieverbruik – snelheid – stappenteller

.
Uiteindelijk zijn we er zelfs in geslaagd om er een voor hem uit te kiezen. SmartwatchGARMIN FENIX 3, waarvan de parameters vele speciale sporthorloges overtreffen. Het lichte, zachte geperforeerde bandje zit ondanks het grote formaat comfortabel om de pols en geeft geen druk op de polsbotten. Papa kan dit horloge buiten, in de sportschool of tijdens een training in de zaal gebruiken. Het display is zeer variabel en maakt fijnafstelling van de weergegeven waarden en functies mogelijk. Elke sport heeft zijn eigen profiel en instellingen.

Scroll to top