werk dat nooit boven je hoofd komt

Geld


burn-out syndroom is een modern wereldwijd probleem. Velen vergeten dat ze slechts 8 uur werk hebben en vanuit huis werken ten koste van hun privéleven. Hier zijn enkele eenvoudige trucs die ervoor zorgen dat u uw werk niet meer naar huis draagt.
psaní do tabulek
 
* Planning…De eerste stap naar succes
Verantwoordelijkheden stapelen zich op en je komt steeds meer onder stress te staan. Je hebt nog niet geleerd hoe je je werk goed in moet plannen of je kunt je huidige werkcapaciteit niet goed inschatten. Maar je kunt alles in de loop van de tijd leren en meteen geen problemen hebben met het plannen van je taken.
 
Observeer jezelf op het werk en probeer erachter te komen hoe effectief en vooral snel je vanuit je handen werkt. Wees eerlijk tegenover jezelf en geef toe dat je niet zo snel bent als je had verwacht, of dat je deze taak zelf niet aankan. Je zult zien dat deze kennis je veel vooruit zal duwen.
 
* Voor eens en altijd van slechte eigenschappen afkomen
Stel het werk uit voor een vrij weekend wanneer je het ergens met je gezin kunt doorbrengen. Dit is onzin, je bent beter om de “koffiepauze” voor 1 week op te geven en jezelf maximaal aan het werk te gooien. In het begin kan het een strijd zijn en je zult veel moeten overwinnen, maar na verloop van tijd zal het je helpen om het werk veel effectiever aan te pakken.
 mladá programátorka
* Creëer je eigen rituelen
Met de komst van de moderniteit hebben we altijd geleerd om te werken. Zelfs als we het werk verlaten, zijn we altijd aan de telefoon om elke 30 minuten te controleren of we een belangrijk gesprek hebben gemist. Leer ontspannen en beloon jezelf altijd voor een goede baan. Een persoon is niet van nature gebouwd voor continue werking, zelfs het lichaam moet meerdere keren per dag worden uitgeschakeld, althans voor een tijdje.1
 
Wanneer je van tevoren plant wat je wilt doen en welk werk het meest brandt, verdeel je de 1e in verschillende tijdzones. Pak na het werk een heerlijke koffie of ga Buiten zitten met je favoriete ijs voordat je naar huis gaat naar je gezin. Iedereen heeft een moment voor zichzelf nodig.
.

Scroll to top