Bedrijven bieden hun werknemers echt interessante secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijven


Onze economie is momenteel booming en in topvorm. Werkgevers vechten letterlijk om de beste werknemers, knarsetanden en proberen ze in de best mogelijke vorm te krijgen. Als gevolg daarvan proberen ze manieren te vinden om hun werknemers te behouden. Naast een hogere financiering dan hun concurrenten, bieden ze een reeks voordelen en andere extraatjes. De voordelen variëren.
1. Voeding
Voordelen hebben vaak betrekking op voeding. Bedrijven bieden allerlei kortingen op maaltijden, in hun eigen keukens en kantines of in de vorm van maaltijdbonnen. Maaltijdsubsidies besparen werknemers extra kosten en zorgen ook voor maaltijden tijdens werkuren, wanneer werknemers nergens naartoe hoeven te gaan om te eten en het eten kunnen uitstellen. Maaltijdsubsidies zijn een van de meest voorkomende voordelen en worden vaak als vanzelfsprekend beschouwd in plaats van als een voordeel.
školkové děti
2. Kinderopvang
Een veelvoorkomend voordeel is kinderopvang voor de kinderen van werknemers. Dit zijn voornamelijk kinderclubs, die het gebrek aan crèches compenseren, clubs, kinderactiviteiten in de namiddag, door het bedrijf gesponsorde kampen en andere activiteiten die voor kinderen worden georganiseerd. Deze voordelen zijn vaak erg belangrijk, vooral voor gezinnen met kinderen, omdat er vaak geen kinderopvang in de buurt is.
chodidla pod vodou
3. Ontspanning
Het derde type voordelen voor werknemers heeft voornamelijk betrekking op ontspanning en recreatieve activiteiten. Werkgevers dragen vaak niet alleen bij aan massages, ontspanningscentra, zwembaden en sauna\’s, maar ook aan culturele activiteiten zoals theaters, bioscopen, concerten en festivals. Ze zorgen vaak voor vrijetijdsactiviteiten waar werknemers van kunnen genieten. Bovendien is dit voordeel een kans voor werkgevers om werknemers aan te moedigen voor zichzelf te zorgen en te ontspannen. Sommige werkgevers bieden werknemers speciaal verlof om te herstellen masírování ramene

4. Farmaceutische producten en drogisterijen
Veel werkgevers geven werknemers financiële tegoeden bij apotheken, voornamelijk voor de aankoop van medicijnen, vitamines en voedingssupplementen. Werknemers kunnen er echter voor kiezen om deze tegoeden op een echt discretionaire manier te gebruiken, vaak voor cosmetica of andere producten die in apotheken worden verkocht.

Scroll to top