Relaties


[Elk jaar kijken we uit naar de komst van de feestdagen. Hoe meer gezinnen er zijn, hoe meer suggesties en wensen ze hebben voor hoe ze hun vakantie willen doorbrengen, passief of actief. Sommige mensen verkennen graag nieuwe plaatsen, terwijl anderen terugkeren naar hun favoriete bestemmingen, zowel in Tsjechië als in het buitenland.

jezero como

Nieuwe en exotische dingen uitproberen

Voor wie op zoek is naar iets nieuws en ongewoons en niet bang is om diep in de portemonnee te tasten, zijn er mogelijkheden om exotische landen zoals Zuid-Afrika, Mexico, de Comoren en Cuba te bezoeken. Sommige reisbureaus zijn gespecialiseerd in exotische en onconventionele rondreizen, die op maat gemaakt kunnen worden. Het voordeel van dergelijke reizen is zeker het kleine aantal deelnemers, d.w.z. een groep van maximaal 12 personen. Afhankelijk van je wensen zal het agentschap de juiste plek voor je vinden, of het nu gaat om wild spotten in de wildernis (Afrika), snorkelen met walvissen (Arrow Islands), Indonesië als je niet bang bent voor haaien, adrenaline stuwend raften op de Zambezi rivieren of de duinen van Namibië voor downhill fans.
černoch na pláži

Vredige vakanties in Tsjechië[30]

“Als je niet van adrenaline houdt, wil je rustige dagen doorbrengen in Tsjechië.” Zoals ze zeggen: “Overal is goed, thuis is het beste”. Er zijn niet alleen mooie plekken in Moravië en Silezië, maar ook in Bohemen. Er zijn prachtige plaatsen in Bohemen, Moravië en Silezië. De accommodatie varieert enorm, van huisjes, chalets, appartementen en familiepensions tot meersterrenhotels. Voor een romantisch moment in de wildernis kun je overnachten in een tent of op een camping. De bergen zijn ideaal om te wandelen. Het pittoreske Gisela-gebergte is bijvoorbeeld populair bij fietsers, Šumava heeft prachtige bossen en het Orebic-gebergte biedt meer dan alleen wandelpaden, met kastelen en uitkijkpunten. Geschiedenisliefhebbers kunnen een onvergetelijke ervaring beleven tijdens een bezoek aan de talloze kastelen en burchten in Tsjechië.

Scroll to top