Hoe breng je een zomeravond door

Amusement


Toen ik een kind was, zaten de zomers vol vrije tijd, ontspanning, reizen en verschillende ervaringen. Maar naarmate de tijd verstreek en het werk steeds veeleisender werd, genoten we steeds minder van dit warme seizoen. Als we het grootste deel van de dag op kantoor doorbrengen, willen we de avonden gebruiken om te ontspannen, wanneer de zon minder fel is en we kunnen genieten van de rust. Maar wat kunnen we doen in onze vrije tijd? Allereerst fietsen, hardlopen of je lichaam bewegen om het de beweging te geven die het nodig heeft en je zwemkleding in vorm brengen.
bílé lucerny
Avondvoorstellingen
.
Als we echter moe zijn en onszelf een pauze willen gunnen, kunnen we ons richten op minder inspannende activiteiten. Eén zo\’n activiteit zijn persoonlijke filmvertoningen. Je kunt een mobiele telefoonprojector kopen op het internet, hem erin stoppen en hij projecteert meteen, of je kunt een conventionele projector kopen die je aansluit op je laptop. Een andere noodzaak is een scherm. Dit kun je maken van oude lakens of restjes stof, of je kunt een speciaal projectiescherm gebruiken, ook weer met een standaard. Alles wat overblijft is een deken, een stoel, wat lekker eten en de film kan beginnen!
Bowlen
Als je een creatief type bent, probeer dan een geïmproviseerde bowlingbaan te maken in je achtertuin. Alles wat je nodig hebt zijn twee geschuurde vloerplanken, twee zijhekken, bowlingballen en bowlingkegels uit een sportwinkel.
květináčky na kaktusy
Tuinieren
Op warme zomeravonden gaan ze aan de slag in de tuin en verfraaien ze de bloemperken. Na een dag werken waarbij je alleen je hoofd gebruikt, is het goed om je lichaam te bewegen en je geest om te schakelen naar vrije tijd. En tuinieren is de ideale vorm! Je verbeelding kent geen grenzen. Lees tijdschriften en websites over het planten en verfraaien van groen en je bent er helemaal klaar voor. Het is echter belangrijk om de groeiomstandigheden voor verschillende soorten bloemen niet te onderschatten. Je kunt ook een zelfgemaakt prieel of vijver toevoegen. Last but not least mogen we de verlichting niet vergeten. Natuurlijk moet je het pad kunnen zien zodat je de eerste dag niet verdwaalt in de mooi gemanicuurde bloembedden, maar verlichting draagt ook bij aan de sfeer. Verlichting kan worden opgehangen aan bomen (waardoor een mooie lichtketting ontstaat) of worden verwerkt onder stenen, struiken of achter zitplaatsen. Dit creëert zogenaamdelounges, dat wil zeggen gezellige, rustige en ontspannende ruimtes. Een plek om op te laden, te liggen en te ontspannen. De discrete lichtstroom geeft je plek precies de juiste sfeer en jouw oase in de wereld.

Scroll to top