Hoe je plezier kunt hebben in de bus

AmusementAls je wel eens ergens naartoe hebt gereisd, weet je hoe lang de reis is die je moet doorstaan om je droombestemming te bereiken. Hoe kun je zo\’n reis overleven en er onderweg zelfs plezier aan beleven? Het voordeel is dat je zelf productief kunt zijn.

blondýna v autobuse

Film

Je kunt een selectie van films opzoeken die door busmaatschappijen worden aangeboden. Of download ze van tevoren. Op die manier kun je iets kijken wat je al lang wilt zien, maar waar je nog geen tijd voor hebt gehad. Hetzelfde kun je doen met series, of je kunt iets nieuws kijken.

Wifi

Als je provider wi-fi heeft, hoef je je geen zorgen te maken. Hetzelfde geldt als je internetdata hebt. Je kunt video\’s, online films en shows bekijken en op sociale netwerken surfen. Het zal je verbazen, maar zelfs dat kan behoorlijk lang duren. Het enige waar mensen zich aan ergeren is slechte ontvangst. In dat geval kun je niets doen.

Muziek

Muziek luisteren kan enkele uren duren. Je kunt op zoek gaan naar een nieuw album, ernaar luisteren als je in de stemming bent of gewoon ontspannen.

Slapen

Slaap verspilt uren die eigenlijk aan niets doen besteed zouden moeten worden. Daarom is het goed om wat deuntjes te spelen en jezelf onder te dompelen in een droomwereld. Pas alleen op dat je niet helemaal ergens anders heen gaat, waar je bestemming ook is.

prázdné vlakové nádraží

Spellen

Sommige rederijen bieden verschillende spellen aan. Je kunt natuurlijk schaken proberen, maar ook complexere strategieën enzovoort. Hoeveel je je in het spel verdiept is aan jou. Het kan voor even zijn of voor de hele reis.

Lees.

Niet iedereen kan lezen tijdens het rijden, maar degenen die dat wel kunnen, mogen deze kans zeker niet laten liggen. Pak een avonturen- of romantisch boek in en ontdek zelf hoeveel je kunt lezen en hoe snel het moment voorbij gaat.

En natuurlijk kun je ook de tijd nemen om verder te gaan met je werk. Als je bijvoorbeeld je brood verdient met vertalen of schrijven, waarom zou je dat dan niet gebruiken om werk op de weg te krijgen? Op die manier hoef je tijdens je vakantie niet na te denken over dit of dat, en je zult je achteraf niet opgejaagd voelen, waardoor je een comfortabelere start hebt.

.

Scroll to top