liefde heeft vele vormen

Liefde


ben je ooit echt verliefd geweest? Geloof anders dat het je nog steeds zal overkomen, want ik beloof je dat niemand zonder liefde zal blijven. Liefde is echt geweldig. Liefde neemt vele vormen aan. Ik heb het ook niet over moederliefde. Ik wist niet welke liefde sterker was dan de liefde van mijn moeder. En het is echt het mooiste gevoel dat ik ooit in mijn leven heb ervaren. En ik heb een 6-jarige zoon 1, en ik moet toegeven dat beter geluk en sterkere liefde me niet echt konden ontmoeten.Ik ben ook erg dankbaar dat ik de liefde die ik voelde voor mijn partner kon ervaren.

Láska má mnoho podob.

We zijn niet meer samen, maar ik herinner me altijd het begin van onze samenwerking en liefde toen liefde echt alleen wij was. De wereld draaide om ons en alles was eenvoudig. Ik weet niet waarom ik het uitgemaakt heb met mijn vriend. Ik wilde het helemaal niet uitmaken, maar omdat mijn zoon altijd huilde, kon hij het niet meer aan. Ik weet niet hoe een vriend het met me kan uitmaken alleen maar omdat ons kind huilt. Had hij dat moederinstinct niet? Het spijt me echt, en ik moet toegeven dat ik hier helemaal niet aan dacht over mijn vrienden, hij zou de familie verlaten alleen maar omdat een klein kind veel zou huilen en niet in staat zou zijn om te kalmeren.

Mateřská láska je krásná.

Ik begrijp dat hij vrede wilde, omdat zijn vriend nog steeds in een afgelegen gebied studeerde en naar zijn werk ging, maar dit betekent niet dat hij het gezin zal verlaten. Veel mensen ervaren liefde, het maakt niet uit of het moederschap is of een partner. Er is altijd iets dat je verrast, en het hoeft niet alleen liefde te zijn. Er zijn veel dingen die geliefd kunnen worden. Hoe zit het met huisdieren? Ja, en dit is eigenlijk het soort liefde wanneer een persoon van een hond of een kat houdt en zich geen leven zonder een hond of een kat kan voorstellen. Wat voor liefde heb je in huis? Ik denk dat iedereen zijn meest gekoesterde liefde heeft. 

Scroll to top