De vriendenzone

Liefde


Heb je je ooit afgevraagd waarom je telkens in de \’vriendenzone\’ terechtkomt als je de perfecte partner vindt, wat het is en hoe je eruit kunt komen?
De vriendzone is een situatie tussen twee mensen waarbij de ene partner alleen vriendschap voelt voor de ander, maar de relatie wordt geschraagd door liefde aan de kant van de andere partner. De verliefde persoon voelt zich gefrustreerd. Zulke mensen worden vaak misbruikt door hun partner. Ze proberen vaak hun \’partner\’ te plezieren, doen alles wat in het zicht ligt en dringen zich op aan de andere partij met frequente berichten en telefoontjes. Deze situatie kan dicht in de buurt komen van stalking
sedící muž a žena
. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die hun gelijke niet kunnen inschatten zich het vaakst in deze zone bevinden: als er 10 mannen en 10 vrouwen waren, en beide seksen een nummer van 1 tot 10 zouden krijgen, afhankelijk van hun compatibiliteit (er wordt rekening gehouden met uiterlijk, intelligentie en geld), dan zou 1 bij 1 horen, 2 bij 1, enzovoort. bij 1 horen, enzovoort. Deze stand van zaken wordt vaak veroorzaakt door ofwel te weinig vertrouwenof, omgekeerd, te weinig vertrouwen. muž a ženamuž a žena
Om uit deze zone te komen:
Bel of schrijf niet– maak jezelf schaars. Iedereen weet dat iemand constant schrijven of volgen, bij wijze van spreken, geen goede manier is. Doe gewoon alsof je niet geïnteresseerd bent in die persoon. We weten allemaal dat wat we het liefst willen, is wat we niet kunnen krijgen. [Als je aandacht besteedt aan je verzorging en kleding, heb je veel meer kans om te scoren.
Iemand anders vinden– Niet alleen zul je afgeleid raken en uiteindelijk niet meer denken aan de persoon die je altijd als vriend ziet, je kunt zelfs jaloers worden en je realiseren dat jij haar of zijn lot bent.

Scroll to top