Slimme tuinen

Huishouden


Veel mensen zullen deze zin voor het eerst lezen. Daarom willen we dat je weet dat termen als slimme grond en slimme potten steeds vaker voorkomen in de thuisbloementeelt. Is dat geen onzin? Nee, dat is het niet.
Sazenička salátu
Als iemand je vertelt dat je planten in het donker kunt kweken zonder kunstmest, vertel hem dan waar hij het over heeft. Tenzij je weet wat een slimme tuin is.Beide worden geleverd door potten.
Nu, het zit zo. Uiteraard zou het niet werken zonder licht. Maar hier zorgen slimme pottenmet ingebouwde sensoren en lichtgevende diodes voor het licht. Er wordt gezegd dat deze het daglicht vervangen, waardoor planten in alle rust kunnen groeien en bloeien. Daarom kan het planten van bloemen in toiletten en badkamers een rustige plek zijn om te beginnen. Of zelfs in de kelder.
Hoe zit het met mest? Dat hoeft niet; koop gewoonSmart Soil, dat na verloop van tijd alles afgeeft wat je nodig hebt.
Hoe zijn ze er eigenlijk op gekomen? Nou, het was geïnspireerd door de ruimteverkenning, waar NASA bij betrokken is. Want daar deden ze allerlei experimenten met baanbrekende dingen. Daarom wordt nanotechnologie Rašící jahodníkgebruikt in de grond – in de slimme grond
waar NASA mee experimenteerde. De grond zelf heeft alles wat het nodig heeft, en het kan samenwerken met de slimme potten om te berekenen wanneer het water moet geven, wanneer het dit en dat moet toevoegen, en wanneer het licht moet toevoegen. Maar je moet het zelf oogsten.
Rašící jahodník

Sommige bedrijven leveren speciale patronen bij de potten. Je gaat naar huis, pakt het uit, stopt de cartridge in de pot en giet het water in de juiste tank. Je plaatst het gewoon waar je het nodig hebt en je hoeft je verder nergens zorgen over te maken. Na een tijdjeis de eerste oogst klaar om te oogsten. Wat als je er veel geld voor betaald hebt? Als je luncht en er liggen twee basilicumblaadjes op je aardappelen, dan is dat prima. Vergeet alleen niet wat je ervoor betaald hebt. Je zult je eetlust verliezen.

Scroll to top