Kies de mooiste natuurlijke zwembaden in Tsjechië

Amusement


Als je vandaag niets te doen hebt en ergens wilt gaan zwemmen, waarom probeer je dan niet eens een natuurlijk zwembad voor de verandering? Er zijn genoeg zwembaden in Tsjechië, waarvan er vele je zullen verrassen.
Het is waar dat ieder van ons van iets anders houdt. Als je kind van glijbanen en waterglijbanen houdt, maar naar een natuurlijk zwembad wil, hoef je je kind er alleen maar van te overtuigen dat natuurlijke zwembaden ook niet slecht zijn.
přírodní koupaliště
Veel natuurlijke zwembaden worden elk jaar geïnspecteerd door talloze gezondheidsinspecteurs, dus je kunt er zeker van zijn dat er niets verrassends in het water zit.
Er zijn veel van zulke stranden door het hele land. We zullen er nu een paar samen bekijken.

Als je van Praag houdt, moet je zeker een natuurlijke vijver genaamd Šeberák bezoeken. De entree kost hier ongeveer 45 kronen. Als het goed weer is, trekt het echt veel mensen.

In Midden-Bohemen kan men het Rotameer bezoeken. Het meer is tot 14 meter lang en trekt in de zomer veel mensen. Het water is echt prachtig.
Het Machovo-meer is ook erg populair. Jullie kennen allemaal de reclame voor Machac. Ja, dit is dat meer, met vier stranden en een camping. De toegangsprijs is ongeveer 30 kronen, wat niet erg duur is.

De Zinolice vijver is ook erg mooi. De stranden zijn zowel gras als zand, en er is een camping. Toegangsprijzen zijn helemaal gratis.
Heb je al gehoord van Mydlak? Je kunt zowel naar het strand als naar de speeltuin. Er is ook een pierenbad, wat zeker leuk is voor kinderen.
Het Furtinmeer in Noord-Moravië is ook populair. De toegangsprijs is 30 kronen en er is een uitstekend restaurant. Er wordt gezegd dat het water het schoonste is in de hele regio.
koupání u jeskyně
De meren in de regio Olomouc zijn ook uitstekend. Het heet Poděbrady en wordt ook door veel toeristen bezocht. De waterkwaliteit is meestal goed, maar het voordeel is dat het nooit helemaal overvol is.
Er zijn veel stranden in het hele land die bezocht kunnen worden. Vandaag zullen we je slechts een selectie van deze plaatsen laten zien. Als je vandaag last hebt van de hitte, moet je zeker deze natuurlijke stranden bezoeken.

Scroll to top