verrassingen

Amusement


voor alle liefhebbers van watersport is het ideale geschenk een uitnodiging voor een coole raftingtocht. Langs de rivierroute met een prachtig landschap van zandstenen kliffen en rotsen. Het is iets wat zelfs beginners kunnen doen. Een groot voordeel is de mogelijkheid om de benodigde apparatuur te huren. En de vlotcontrole oefening door de instructeur. Na aankomst op de bestemming staat een gezellige middag vol met bezoeken aan het kuuroord. U kunt genieten van lokale specialiteiten in een lokale pub. En op de terugweg vervang je het vlot door een elektrische fiets. Op het nieuwe fietspad wordt u teruggevoerd naar het startpunt. Met een aangenaam gevoel van een leuke dag vol mooie ervaringen.

Zábava na řece

cadeaubonnen voor het doorbrengen van de dag met paarden zullen worden verwelkomd door al degenen die van deze dieren houden. En ze willen proberen, evenals de basis van hun zorg. Voer, tam of zadel. Maar tegelijkertijd leert hij over de soorten paarden en welke rijstijlen er bestaan. Dan proberen ze ze. Dit leuke cadeau is inclusief individuele rijtraining. Je kunt voelen hoe een persoon zich voelt in het zadel. En dat het een ervaring van je leven is. Voor velen is dit het begin van een nieuwe hobby. Een groot voordeel van dit geschenk is de mogelijkheid om het aan kinderen te geven. Een overdekte hal is voorzien in geval van slecht weer. Ze kunnen hun eerste ervaring opdoen in paardrijden. Voor kleinere kinderen zijn het meestal pony \’ s, gezien de grootte.

Úniková hra

Escape game Star Wars is een welkomstgeschenk speciaal voor opgroeiende kinderen en hun vrienden. De hele familie kan een gezellige middag met haar beleven. Omdat je met maximaal 4 spelers tegelijk kunt spelen. Star Wars is een verhaal dat zich afspeelt in een ver sterrenstelsel, waar duistere krachten concurreren met de goedhartigen. Daarom worden alle spelers in het gevecht getrokken. Het enige doel is om een manier te vinden voor Justice \’ s overwinning op Gill. Het avontuurlijke scenario is leuk genoeg om zowel kinderen als volwassenen samen te trekken voor een uurlange levensreddende strijd. Ook uniek is de mogelijkheid om roomaster tijdens het spel te raadplegen. Dus, evalueer de wedstrijd van het team na het einde. 

Scroll to top