mijn huishoudens

Huishouden


Ik denk dat als iemand het huis echt zorgvuldig runt, ze kunnen genieten van het schoonmaken van het huis. Ik denk dat veel mensen voor het huis zorgen om het huis schoon te houden, maar sommigen verlaten bijvoorbeeld het huis volledig en vergeten het. Ik ken een paar mensen die soms huizen hebben die zo smerig zijn dat ze me ziek maken. Elke keer als ik naar iemands huis ga, zie ik een puinhoop. Misschien hebben ze vieze glazen of lopen hun dieren op de lijn en de tafel. Ik vind dit helemaal niet leuk.

Chci mít doma vždy uklizeno.

Ik hou niet van dieren die op tafel lopen. Ik vind het walgelijk. Bovendien kan een persoon ook ziek of allergisch worden, alleen maar omdat het dier op deze manier op de tafel of verschillende meubels in huis loopt. Ik begrijp dat iemand het niet kan schelen, en iemand wendt zich altijd tot het feit dat deze dieren huisdieren zijn en ze gaan helemaal niet naar buiten. Ik geef er alleen niet om. Mijn zoon heeft ook een konijn thuis en gaat helemaal niet uit, maar kan het niet uitstaan om naar de tafel te springen, enz. Ik begrijp dat sommige mensen er helemaal niets om geven. Bijvoorbeeld mijn grootmoeder. En mijn oma heeft 2 katten, en het is een complete ramp.

Stelete postele každý den?

ze gaan meerdere keren per dag uit, zelfs \’ s nachts, en als ze thuis komen, springen ze naar de tafel, enz. Ik vind het walgelijk. Ik weet niet waarom dieren op tafel of meubels moeten staan. Toen we eerder een kat hadden, hadden we echt 2 mooie bedden en een grote scrabble, en we leerden ze dat ze niet alleen op meubels of tafels moesten staan. Het duurde maar drie dagen, en toen leerden ze hoe ze het normaal konden maken, en ze gingen gewoon op eigen benen. Dit is ook beter voor de dieren zelf, want naar mijn mening laten de dieren in ieder geval per ongeluk niets op de rij of tafel toe. Soms kan het een ramp zijn. Dus ik probeer mijn huis tot in de perfectie te runnen. 

Scroll to top