Relaties tussen broers en zussen

Relaties


Het is duidelijk dat hoe beter de relatie tussen broers en zussen is, hoe beter. Helaas hebben niet alle broers en zussen een goede relatie. In zulke gevallen spelen leeftijdsverschillen een grote rol. Dit heeft veel gevolgen.Als broers en zussen minder dan drie jaar van elkaar verwijderd zijn, kunnen ze merken dat ze een veel betere relatie hebben dan wanneer ze bijvoorbeeld negen jaar van elkaar verwijderd zijn. Om deze reden besluiten veel families dat als ze kinderen krijgen, ze de beste relatie met elkaar zullen hebben, bij voorkeur een paar jaar uit elkaar. 25] Rivaliteit tussen broers en zussen, zelfs binnen drie jaar, kan in de toekomst voorkomen, maar met kinderen die bijvoorbeeld negen jaar uit elkaar liggen, zijn de mogelijkheden en misverstanden veel groter. Het is zeker iets waar rekening mee moet worden gehouden.

milující sourozenci

Sterker nog, als je twee kinderen hebt die niet ver uit elkaar liggen in leeftijd, lukt het misschien om over negen jaar nog een kind te krijgen. De mogelijkheid bestaat dat. Broers en zussen kunnen proberen voor hen te zorgen, maar dit is grotendeels afhankelijk van het feit of de broer of zus een meisje of een jongen is. Als het een meisje is, zal ze zeker heel blij zijn omdat ze graag voor haar jongere broertjes en zusjes zorgt, maar als het een jongen is, kan het moeilijker zijn.

milující sourozenci

Je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren en wat er met je kan gebeuren.Als je maar twee kinderen wilt, moet je voorzichtig zijn. Het is echter waar dat het in de gaten houden van zulke zaken misschien niet gemakkelijk is. Er zijn manieren om zulke dingen te regelen, maar het is vooral de beslissing van de vrouw.Je moet nadenken over wat je met je leven wilt doen. Het is aan te raden om alleen met je partner over je kinderen te praten.Je zou minstens twee kinderen moeten hebben. Een enig kind zal niet kunnen terugvallen op broers of zussen als er in de toekomst een dag komt dat geen van beide ouders er nog is.Overweeg daarom om ten minste twee kinderen te hebben, zodat ze elkaar kunnen hebben. Dit is absoluut noodzakelijk.

.

Scroll to top