Handgemaakte zittingen en clips

Amusement


Je bent een zwangere vrouw en wilt iets persoonlijks voor je baby. Maak je eigen fopspeen. Bedenk je eigen kleurencombinaties voor bijtringen en fopspeenklemmen. Makkelijker dan dit wordt het niet. Het zal spannend zijn en je zult het leuk vinden om ze te maken. Soms bedenk je zelfs kleurvariaties die nergens anders verkrijgbaar zijn. De combinatie van stukjes en kraaltjes heb je helemaal zelf in de hand. In plaats van iets te kopen dat iemand anders heeft, maak je iets origineels en bijzonders. Maak iets origineels en bijzonders.

dudlík

Er zijn tegenwoordig veel websites waar je ook niet-giftige kralen voor je kind kunt bestellen. Fopspeenclips zijn er in babynamen of dierenvormen. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen en je kunt zeker de juiste uitkiezen. Er zijn basiskleuren en minder voor de hand liggende kleuren. Er zijn veel tinten rood, groen, paars, blauw, roze, abrikoos en turkoois, maar ook bruin, grijs en zwart. De kralen zijn gemaakt van siliconenmateriaal, dat veilig is voor kinderen, of behandeld hout. De combinatie van hout en kleurrijke kralen is echt prachtig. Zet ze bij elkaar en laat je fantasie de vrije loop.

korálky na tvoření

De kralen kunnen klassieke knikkers zijn, maar ze kunnen ook de vorm hebben van verschillende soorten kubussen, hexanen of ovalen, sterren, kronen en nog veel meer. Je kunt er ook dierenvormen in verwerken. Je fantasie kent geen grenzen. Maak je eigen originele bijtring in de vorm van een ster en weef deze door een koord van gemengde siliconen en houten kralen. Je kunt ook fopspeentjes maken. Originele houten clips met gegraveerde hartjes of bloemen. Knoop het aan een gekleurd touwtje en bevestig er verschillend gevormde kralen aan met de naam van de baby erop. Voor meisjes combineer je roze met zachtgrijs of geel met bruin. Voor jongens donkere kleuren zoals blauw en groen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Zowel meisjes als jongens kunnen universele kleuren hebben. Veel plezier en maak iets voor je kind.

Scroll to top