Waar kopen en niet te veel kopen

Kopen


Als je hebt besloten dat je een auto nodig hebt, kan het niet makkelijker. Je hebt niet zoveel geld nodig en je kunt er zelfs een huren en kopen. Bedenk wel dat het kopen van een auto niet het einde van het proces is. Je moet betalen voor onderhoud, aansprakelijkheidsverzekering, pechhulpverzekering, APK, en veel andere dingen rondom de auto, zoals olie, nieuwe banden, brandstof, enz.

Uiteindelijk is het grootste probleem de keuze. De keuze is te groot en het is niet eenvoudig om je weg te vinden in de verschillende merken en typen auto\’s. Maar patriotten kennen en zijn trouw aan binnenlandse merken. Bij het kopen van een auto zijn er min of meer twee opties.
straĆ” Porsche

1.Koop een nieuwe auto

Afhankelijk van het merk en de dealer krijg je meestal vier jaar garantie en gratis service. Hoewel de prijs hoger is, ben je de eerste eigenaar en weet je hoe je met de auto om moet gaan. Er zijn veel dealers in het hele land en ze verkopen bijvoorbeeld niet alleen het merk dat ze op hun naam hebben staan. Bij Porsche Inter Auto kun je bijvoorbeeldook auto\’s kopen van Audi, Skoda Volkswagen en Seat. Dealers zullen je snel helpen met de financiering en, als je dapper genoeg bent, zullen ze vaak ““zelfs met je praten over een soort korting of speciale bonus”. De vraag is echter of je je de relatief hoge prijs van een nieuwe auto kunt veroorloven – en zo ja, hoeveel. Kijk uit voor de advertenties Hoe vaak ben je niet opgewonden bij een autodealer aangekomen en dan valt je mond open. De basisprijs mag dan laag zijn, maar de auto is bij wijze van spreken “uitgebeend”en verstoken van enige comfortuitrusting of voorzieningen. Zodra je begint met het dicteren van de uitrusting die belangrijk en noodzakelijk is voor jou, schiet de prijs omhoog.
volant vozu


Koop tweedehands


Oplossing voor veel mensen die zich geen nieuwe auto kunnen veroorloven. Erg populair zijn de zogenaamdereferentieauto\’s, die een jaar oud zijn, een paar duizend kilometer op de teller hebben, in goede staat zijn en drie jaar garantie hebben. De geschiedenis en reparaties van de auto zijn bekend en de prijs is verlaagd tot een derde van de oorspronkelijke prijs. Kopen bij een autodealer houdt bepaalde risico\’s in, ondanks de advertenties en garanties die de herkomst van de auto bevestigen. De prijzen zijn echter ook veel lager en kunnen bevredigend zijn.

Scroll to top