hoe een Femme Fatale te worden

Vrouw


Femme Fatale is een zelfverzekerde, grappige, mysterieuze en coole vrouw waar mannen bijna geobsedeerd door zijn. Relaties met Femme fatale kunnen leiden tot een directe bedreiging van het menselijk leven, of zelfs de dood, in milde gevallen tot psychologische verwoesting. Er is niets goeds aan het kwetsen van anderen, maar je kunt de esthetiek en sommige acties van Femme Fatale volgen. Hoe word ik een Femme Fatale? We zullen dit in dit artikel bespreken.
barevné rtěnky
haar
wat het haar betreft, moet het in de eerste plaats goed verzorgd, glanzend en niet vettig zijn, met onverdeelde uiteinden. Ga elke 6 maanden naar de schoonheidssalon of wanneer je haar nodig hebt. Je kunt zwarte, bruine, blonde of rood/rode kleuren hebben, maar vermijd lichte tinten en veelkleurig haar – Dit is niet geschikt voor deze stijl

huid
omdat de huid idealiter schoon en mat moet zijn, moeten verschillende scrubs, huidtonics en crèmes worden aangebracht. Investeer in rangingthorpe. Zet regelmatig een masker op je gezicht, en in geval van acne, Krijg een paar rollen op de acne.
femme fatale
Make – up
als onderdeel van make-up moet je make-up zo dicht mogelijk bij de huidskleur doen-het is echt nep dat je vlekken met verschillende huidskleuren op je gezicht hebt. Markeer de ogen met een zwarte lijn. Kattenogen / of wat donkere schaduwen / bijvoorbeeld bruin, donker paars, donkerrood – nogmaals, het moet een gedempte kleur zijn, je wilt een mysterieuze Femme fatale zijn, geen clown uit het circus /. Wrijf je lippen met een suikerscrub, breng balsem aan en breng vervolgens lippenstift aan – het is niet goed als je lippenstift op droge, geschilde lippen aanbrengt. In de kleur van lippenstift zal het kiezen van een tint rood niet opzij staan.

Kleding
kleding moet iets zijn dat je rondingen benadrukt en gebreken verbergt, opnieuw moet het een meer ingetogen kleur zijn. Het moet er luxer uitzien, maar dit betekent niet dat u alle inhoud van uw portemonnee eraan moet uitgeven – u moet zorgvuldig kiezen.
.

Scroll to top