Waarom jongeren niet willen werken

Onderwijs
Er zijn talloze vacatures over de hele wereld; zelfs een 15-jarige kan een tijdelijke baan krijgen. De interesse van jongeren neemt echter af. Ze zijn helemaal niet geïnteresseerd. Ze zijn helemaal niet geïnteresseerd, dus komen hun ouders naar hen toe. Toch is een paar centen verdienen voor iedereen ideaal. Dankzij werk beseffen veel kinderen de waarde van geld en doen ze nieuwe ervaringen op in het leven. In elke gemeenschap zijn er tientallen kinderen die zeggen dat ze nog nooit een bijbaantje hebben gehad, wat een grote vergissing is.

zoufalství

De grootste problemen liggen vooral bij jongens. Jongens kunnen later mama worden omdat hun moeders de weg vrijmaken. Voor meisjes is het niet zo\’n groot probleem, omdat ze de neiging hebben om te proberen aan de invloed van hun ouders te ontsnappen.
Over het algemeen is het bekend dat werken met vrienden veel beter is dan alleen werken. Ze helpen en steunen elkaar.

Redenen waarom jongeren niet willen werken.
1, voor het soort werk waarin ze geïnteresseerd zijn, hoeven ze maar 18 jaar te zijn.
2. Aan de andere kant willen sommigen niet met hun handen werken.
3, Slechte vervoersverbindingen
.
Dit betreft vooral mensen in de dorpen en de omliggende gebieden.
4, Lage lonen
.
In vergelijking met bijvoorbeeld welzijn is de keuze bijna duidelijk.
5, Ploegendienst
.
Dit heeft vaak betrekking op fabrieken en productiebedrijven. Ploegendienst is zeer veeleisend, vaak
.

6, Lawaaierig

.
Ik wil dit niet doen, ik wil dat niet doen. Het is moeilijk.
Sommige mensen willen niet toegeven dat ze zulk werk moeten zoeken. Sommige mensen vragen zich bijvoorbeeld af wat ze moeten verdienen als hun ouders hen meenemen op dure vakanties en ze niets hoeven te betalen. Maar dat is de verantwoordelijkheid van de ouders, niet van het kind. Wat sommige jongeren zich echter niet realiseren, is dat ze door in de bijstand te zitten vooral zichzelf benadelen.

sociální síť

Dus, lieve kinderen, vergeet echt je luiheid. Misschien maak je wel nieuwe vrienden terwijl je werkt, en wat nog belangrijker is, je zult een hele goede ervaring voor het leven hebben.
Voor meer informatie, zie .

Bezoek.

Scroll to top