Goede relaties zijn beter dan geld

Relaties


Ieder van ons wordt omringd door andere mensen. Men communiceert met veel mensen, zelfs vandaag de dag en zelfs elke dag. En we kunnen het erover eens zijn dat alleen degenen die goede of geweldige relaties hebben met de mensen om hen heen een perfect leven kunnen leiden. Omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat anderen achter hun rug om met de vinger wijzen en omdat ze er zeker van kunnen zijn dat ze medeleven en hulp krijgen van de mensen om hen heen als ze die nodig hebben.

spojené prsty

Mensen hebben dus goede
relaties
nodig. Deze zijn meestal op het geld. Maar mensen die in zo\’n perfecte positie willen leven, kunnen niet alles aan het toeval overlaten. Goede relaties ontstaan niet in een korte periode; er moet over een zeer lange periode aan gewerkt worden. En vertrouwen opbouwen tussen mensen is niet gemakkelijk, maar kan in een oogwenk worden vernietigd. Dat mogen we niet vergeten.
En dat is hoe ieder van ons relaties opbouwt. Het begint als kind, misschien in de zandbak, en stopt niet gemakkelijk tot het einde van onze levensreis. Eerst maken we vrienden, dan ideale collega\’s, levenspartners, buren, enz. Dit is niet zo\’n probleem als je jong bent, maar naarmate je ouder wordt, wordt het steeds moeilijker om een geschikte partner te vinden.

svatba pár

Je moet dus degene aannemen met wie je intiem wilt zijn en met wie je een kwalitatieve relatie wilt hebben. Want vrienden en andere ondersteunende mensen zijn nooit genoeg. En ze nemen logischerwijs af met de leeftijd.
Geef dus geen mogelijkheden op en keer degenen die je de hand reiken niet de rug toe. Dan zal men op een dag alleen zijn. Ze zullen bitter zijn, verlaten en niemand zal meer om hen geven. En ze moeten je vertellen dat het niet erg is.

Scroll to top