hoe zit het met je vreemde taal?

Onderwijs


sommige van zichzelf geven aan dat een bepaalde taal het niet echt is. Zo ja, hoe kan zo \’ n uitspraak dan gewicht hebben? Als het door 2 verschillende mensen wordt gesproken, zal het niveau van hun kennis toch compleet anders zijn. Daarom wordt bij het evalueren van het niveau van taalcommunicatie de gespecificeerde schaal gebruikt en worden vaak tests en certificaten gebruikt. Hieronder ziet u hoe de kennis van de meest voorkomende talen wordt geëvalueerd.
pozdravy na tabuli
1.       Engels
tegenwoordig wordt Engels bijna overal gesproken. Daarom is het beter om de basis te leren. En om dezelfde reden is er ook een overvloed aan certificaten die u kunt krijgen. Vaardigheid wordt meestal uitgedrukt in de letters a1, A2, B1, B2, C1 en C2.A staat voor een min of meer gevorderde beginner, B voor een intermediair en C voor een zeer geavanceerde vaardigheid die dicht bij een moedertaalspreker staat. U kunt ook certificaten maken voor bijna elke categorie. De meest voorkomende in Tsjechië zijn FCE (First English Certificate, B2) en CAE (Certificate of Advanced English, C1).
2.       Duits
als je de taal van onze naaste spreekt, worden je vaardigheden op dezelfde manier verdeeld als Engels. A1, A2, enz. De bekendste certificaatuitgever is het Goethe-Institut, maar u zult niet verdwalen in Deutsches Sprachdiplom. Na het behalen van de test kunt u bevestiging krijgen van elk niveau als Goethe-Zertifikat A1-C1, of Duits Sprachdiplom I of II.
německá otázka
3.       Russisch
Russisch is de laatste jaren populairder geworden. Of je nu vanaf nul wilt leren of de kennis uit je jeugd wilt Afstoffen, je kunt haar kennis zeker gebruiken en ook is het afleggen van een examen in deze taal niet zo gebruikelijk als Engels of Duits. Maar als je bewijs van je capaciteiten nodig hebt of nodig hebt, zijn er 2 opties. De eerste is het slagen van het staatsexamen voor de taal, dat het niveau b2 verklaart. De tweede optie is om 1 van de certificaten te behalen bij het Russisch wetenschappelijk en Cultureel Centrum in Praag.
 

Scroll to top