kralen als onconventioneel tijdverdrijf voor lange winternachten

Amusement


degenen die niet langer geïnteresseerd zijn in de samenstelling van TV-shows op lange herfst-en winternachten en behoorlijk creatief zijn, kunnen hun verbeelding niet loslaten. Je kunt hem iets ongewoons laten doen buiten de deur van zijn Appartement, je kunt hem iets ongewoons laten doen, je kunt hem iets ongewoons laten doen, je kunt hem iets ongewoons laten doen, je kunt hem iets ongewoons laten doen, je kunt hem iets ongewoons laten doen, je kunt hem iets ongewoons laten doen, je kunt hem iets ongewoons laten doen. Ken jij kralen? Wat als je deze oude en innovatieve manier probeerde om kralen in zowel impliciete als expliciete vormen te rijgen?
duhové korálky

Sieraden, beeldjes, Kledingaccessoires, kerstversieringen

Het rijgen van kralen van glas, hout en keramische ballen en rollen en het maken van decoraties dateert uit ongeveer 3000 voor Christus.  Vanaf het begin werden kralen in de vorm van talismans gesneden voor geluk en genezende amuletten, die de mensheid verbonden met primitieve goddelijke bronnen. Momenteel wordt deze methode gebruikt om zoiets als dit te maken: Kleine modellen van dieren en personages, ornamenten, Kerst ornamenten, dames handtassen, sieraden – kettingen en oorbellen, schoen accessoires en vele andere fantasierijke producten. Als je geen inspiratie hebt, kun je een van de webbronnen raadplegen voor instructies en instructies over kralen.
lila náramek
de techniek maakt niet alleen gebruik van verschillende kraalgroottes, vormen en kleuren, maar ook accessoires zoals oorbellen, haarclips, sieradenbedden en schakelclips en mechanismen om broche bruggen te maken. Kralen kunnen ook worden gecombineerd met synthetische harsen of modelleringsverbindingen.
het traditionele materiaal is klassieke Tsjechische kralen. Ze behoren tot de afdeling juwelenproductie, die al eeuwenlang in Jablonec nad Nisou plaatsvindt. Jablonec glasfabriek is een wereldberoemde producent van verschillende soorten silicaatglas, en het was hier dat het begon in de late 19e eeuw. Maak de eerste glaskralen eeuw.
korálkové náhrdelníky

de productie van kralen verspreidde zich van Venetië, Italië, tot Bohemen. De eerste kralen werden rond 990 na Christus in Europa geïntroduceerd. Ze werden geproduceerd door Italianen die verschillende goederen uit China en Egypte verhandelden, en het was van hier dat de eerste ballen, gesinterd uit een mengsel van kalksteen en fijn zand, kwamen. Later verspreidde de productie zich door heel Europa en werden de glasbewerkers van Jabronets erkend als meesters van hun vak. Ze ontdekten ook een verscheidenheid aan nieuwe productietechnologieën, en de originele Faience verving het klassieke glas door verschillende kleurvariaties. Tegenwoordig worden Tsjechische glazen kralen, in honderden tinten, geproduceerd door glazen buizen met een glazen fluitje op te winden, te trekken, te blazen en te snijden.

Scroll to top