liefde voor kinderen

Liefde


liefde is echt een woord dat een heel breed scala aan dingen omvat. Er zijn ook verschillende manieren van liefde. Iemand kan een onbedwingbare liefde voor voedsel voelen. Anderen tonen een liefde voor winkelen. Liefde kan niet alleen in mensen worden gevoeld, maar ook in dingen. En in de moderne tijd is het heel gebruikelijk geworden dat mensen emoties voelen, niet voor zichzelf of hun geliefden, maar voor objecten en eigendommen. En dit is zeker een groot probleem dat moet worden opgelost. Liefde is immers zo \’ n nobel gevoel, vooral als het wederzijds is. En dit, zoals we weten, kan nooit worden overtroffen door het nieuw verworven. En de liefde tussen partners is echt geweldig.

děti

Hoe zit het met de liefde die je voelt voor je kind? Er is niets mooiers als je helemaal van je kind houdt. Elke ouder wil alleen het beste voor zijn kind, of ze het nu beseffen of niet. En sommige ouders zijn zo verblind door deze liefde dat ze niets om zich heen zien. Letterlijk. Ze zien ze bijvoorbeeld gewoon niet overdrijven in hun liefde. En het kind stikt bijvoorbeeld niet volledig en scheldt hem de ruimte uit. En deze liefde wordt apenliefde genoemd, en het is zeker niet de beste manier. Het is ook niet de beste en vooral de gezondste uitdrukking van liefde die we onze kinderen verwennen. Liefde bewijst een geschenk, omdat we gewend zijn van het volwassen leven. In de meeste gevallen hebben we dus niet veel vrije tijd, dus we doen boodschappen. En dat is bijna alles wat we zien. Omdat we willen dat onze kinderen van ons houden als we weinig tijd hebben. We proberen ook onze kinderen te beschermen tegen uitingen van liefde.,

dítě si hraje

en het scheidt hen niet echt en laat hen hun eigen vriendschappen opbouwen. En zij gingen hun eigen weg, en het zal hen leiden waarheen zij doen. In sommige gevallen kan onze liefde voor kinderen leiden tot verslaving. We kunnen niet functioneren zonder kinderen. Dit geldt met name voor vrouwen die non-stop kinderen hebben en die geen eigen leven meer hebben. En we voelen ons gefrustreerd wanneer we weer een carrière moeten opbouwen, of wanneer we alleen maar nieuwe vrije tijd moeten opbouwen. We vragen ons af of er problemen zijn met onze kinderen. Het gaat altijd om meten. Het kind moet weten dat je van hem houdt, en het is mooi. Maar met mate.

Scroll to top