Ik vind het leuk om te leren

Onderwijs


Ik heb echt genoten van het leren en ik kan ook zeggen dat het leren was echt gemakkelijk voor mij. Ik hoefde nooit perfect te studeren en te hard te werken om alle a \’ s te krijgen. Ik leerde heel goed en genoot ervan, dus de leraar besefte dat ik compleet anders was dan de andere kinderen. En ik begreep alles heel snel en had ook het voordeel dat de leraar me niet 2 keer of opnieuw op een speciale manier alles hoefde uit te leggen. Ik werd meteen gepromoveerd naar de 2e klas. Je weet niet hoe geweldig het voor mij was. Ik was verrast toen ik op mijn dertiende eindelijk van de basisschool afstudeerde. En het was een echte eer. En ik ben blij dat ze me meenamen naar de medische school waar ze me wilden hebben. Je zou verbaasd zijn dat ik niet naar de middelbare school ging. Maar iedereen heeft een ander plan. 

Moc ráda čtu.

Het was helemaal niet aantrekkelijk voor mij en ik wilde er niet heen. Ik had andere plannen. Ik ging naar de medische school, waar ik heel goed werkte. Er was een universiteit waar ik verloskunde studeerde. Verloskunde is mijn droom sinds ik klein was. Het hebben van een baan als verloskundige of gynaecoloog was erg aantrekkelijk voor mij omdat ik met mijn moeder en jonge kinderen wilde werken.

Ráda chodím do knihovny.

en ik moet zeggen, het is een geweldige baan en het past bij mij. En als werk ook je favoriete hobby is, is het de beste. Gelukkig kan men ook zeggen dat de droom die ik had gedroomd, uitkwam. En ik doe het werk dat ik wilde. Is jouw droom ook uitgekomen? Wil je een betere opleiding of heb je er al 1? Ik was er altijd zeker van dat ik een goede en hoge opleiding zou krijgen, Ik voelde me al zo, en ik weet dat het zo is geworden ik bedank ook mijn ouders voor het ondersteunen van mij in mijn onderzoek en mijn opleiding. 

Ik vind het leuk om te leren

Onderwijs


Ik heb echt genoten van het leren en ik kan ook zeggen dat het leren was echt gemakkelijk voor mij. Ik hoefde nooit perfect te studeren en te hard te werken om alle a \’ s te krijgen. Ik leerde heel goed en genoot ervan, dus de leraar besefte dat ik compleet anders was dan de andere kinderen. En ik begreep alles heel snel en had ook het voordeel dat de leraar me niet 2 keer of opnieuw op een speciale manier alles hoefde uit te leggen. Ik werd meteen gepromoveerd naar de 2e klas. Je weet niet hoe geweldig het voor mij was. Ik was verrast toen ik op mijn dertiende eindelijk van de basisschool afstudeerde. En het was een echte eer. En ik ben blij dat ze me meenamen naar de medische school waar ze me wilden hebben. Je zou verbaasd zijn dat ik niet naar de middelbare school ging. Maar iedereen heeft een ander plan. 

Moc ráda čtu.

Het was helemaal niet aantrekkelijk voor mij en ik wilde er niet heen. Ik had andere plannen. Ik ging naar de medische school, waar ik heel goed werkte. Er was een universiteit waar ik verloskunde studeerde. Verloskunde is mijn droom sinds ik klein was. Het hebben van een baan als verloskundige of gynaecoloog was erg aantrekkelijk voor mij omdat ik met mijn moeder en jonge kinderen wilde werken.

Ráda chodím do knihovny.

en ik moet zeggen, het is een geweldige baan en het past bij mij. En als werk ook je favoriete hobby is, is het de beste. Gelukkig kan men ook zeggen dat de droom die ik had gedroomd, uitkwam. En ik doe het werk dat ik wilde. Is jouw droom ook uitgekomen? Wil je een betere opleiding of heb je er al 1? Ik was er altijd zeker van dat ik een goede en hoge opleiding zou krijgen, Ik voelde me al zo, en ik weet dat het zo is geworden ik bedank ook mijn ouders voor het ondersteunen van mij in mijn onderzoek en mijn opleiding. 

Scroll to top